Bemutatkozás

A lágy nyári szellő kellemesen borzolja a fák leveleit, és a felkelő Hold ezüstös csillogásba borítja a partot. Egy közeli teraszról vérpezsdítő zene hangjai érkeznek feléd; a rumbatök, trombiták, dobok és nagybőgő szólamainak kibogozhatatlan szálai fűződnek varázslatos egységgé a füled hallatára.

A zenére pedig rengetegen táncolnak; felszabadultan, játékosan, kacéran vagy romantikusan - mindig úgy, ahogy éppen a zene megkívánja. Ez a tánc: életöröm, szórakozás, bolondozás, játék és kikapcsolódás.

De te nem tudsz táncolni.

Ugye, milyen jó lenne csatlakozni, ismerni a lépéseket, részt venni a közös táncban, elvarázsolni mozgásoddal egy férfiút vagy egy hölgyet?

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk, és végigvezessünk a tanulás első botladozó lépéseitől kezdve a tapasztalt, magabiztos önálló táncig. Legyen szó Salsáról, Cha-cha-cháról vagy másról, annyi társastánc várja, hogy felfedezd, magadévá tedd, és örömet szerezzen neked!

A Ritmo de la Luna ("A Hold ritmusa") klub 2009-ben alakult azért, hogy színvonalas oktatás keretében, baráti légkörben tanítsunk meg minden érdeklődőt táncolni. Csapatunk sokszínű tanári gárdája készséggel áll rendelkezésedre abban, hogy biztos tánctudással léphess a parkettre. Várunk téged is az óráinkon!